Wedstrijdkalender

 

Wedstrijd

Datum

Indoorvaardigheid Heusden Witte Vallei

5 februari 2017

Impulsmarathon Lierop

26 maart 2017

Dressuur/vaardigheid Soerendonk

Volgt nog

Impulsmarathon Lierop

10 september 2017

Indoorvaardigheid Heusden Witte Vallei

5 november 2017

 

 

*LET OP per 1 april 2015 verplicht de KNHS alle deelnemers en grooms tijdens de (mini)marathon een rug- of bodyprotector te dragen. De rug- of bodyprotector moet voldoen aan de normering EN1358 of EN1621 de keuze van het level is aan de gebruiker zelf. Het zogenaamde opblaasbare vest is uitsluitend toegestaan als extra protector, dus over een reguliere rug- of bodyprotecor heen. Het dragen van uitsluitend het opblaasbare vest als protector is dus niet toegestaan.

Voor verdere informatie zie de website van de KNHS.

 

De vraagprogramma's voor deze wedstrijden vindt u terug onder de kop "Vraagprogramma's"

Voor al deze wedstrijden wordt een algemeen inschrijfformulier gebruikt, deze vindt u terug onder de kop "Inschrijfformulieren".

Doorgaans worden ongeveer 3 dagen voor een wedstrijd de startlijsten gepubliceerd onder de kop "Startlijsten".

Na afloop van een wedstrijd worden de uitslagen zo spoedig mogelijk gepubliceerd onder de kop "Uitslagen".

Wanneer u op zoek bent naar de actuele dressuurproeven die worden verreden op de samengestelde menwedstrijden, verwijzen wij u naar de kop "Dressuurproef".

Doorgaans streven wij ernaar om bij wedstrijden de parcourstekening voorafgaand aan de betreffende wedstrijd te publiceren onder de kop "Parcourstekening".

Tevens zijn de uitslagen van voorgaande wedstrijden terug te vinden door op de groene knop rechts boven op de pagina "uitslagen" te klikken